Måltidskasser er det nye sort indenfor e-handel i vores travle hverdag. Ikke blot kan måltidskasserne frigøre mere fritid, da man sparer turen til supermarkedet. Det kulinariske får typisk også et løft, da man får serveret inspiration til bedre og formentlig sundere måltider. Alene det at man ikke konstant skal jagte opskrifter og rende rundt i special butikker for at finde specifikke ingredienser og krydderier gør hele forskellen mellem et tidskrævende stressende og ordinært måltid vs. et hurtigt og nemt, men superlækkert måltid.

I takt med at måltidskasser er blevet mere og mere populære i de danske husstande, er der også kommet flere udbydere på markedet og de er blevet billigere. Hvad enten det handler om de daglige måltider, fest måltider, økologisk og vegetar / veganer måltider, så er der i dag ret mange tilbud til både store og små husstande.

Hvilke måltidskasser skal man så vælge?

I nedenstående tabel er de mest populære udbydere af måltidskasser samlet. Her er ligeledes listet eventuelle introduktionstilbud / rabatkoder, hvor man som ny kunde dermed kan prøve nogle billige måltidskasser af med rabat eller få nogle bonus varer med osv.

De angivet priser er den billigste pris pr. leverance/uge. Det er dog vidt forskelligt hvad kasserne indeholder/inkluderer afhængig af ens valg, så priserne er ikke sammenlignelige. Det interessante er dog, at i takt med den stigende konkurrence, er prisniveauet på måltidskasserne generelt nu på linje med supermarkedernes løssalgspriser for de enkelte råvarer.

Er du primært interesseret i økologiske og/eller vegetar/veganer måltidskasser, så har de fleste af udbyderne også sådanne valgmuligheder på programmet i dag. Bemærk: Nogle intro tilbud / kampagner kræver indtastning af rabatkode hos udbyderen (rabatkoder vil fremgå her i oversigten):

(Sammenligningen trækker automatisk indhold/priser fra de forskellige aktører og kan indeholde reklame. Listen indeholder ikke nødvendigvis alle tilgængelige aktører/tilbud. Morgen.dk er ikke associeret med de nævnte virksomheder)

Senest opdateret den 14. maj 2021