Valg af bedste måltidskasser?!

Senest opdateret: 12. februar 2020

Måltidskasser er gået hen og blevet det nye hotte indenfor e-handel i vores travle hverdag. Ikke blot kan måltidskasserne frigøre mere fritid, da man sparer turen til supermarkedet. Det kulinariske får typisk også et løft, da man får serveret inspiration til bedre og formentlig sundere måltider. Alene det at man ikke konstant skal jagte opskrifter og rende rundt i special butikker for at finde specifikke ingredienser og krydderier gør hele forskellen mellem et tidskrævende stressende og ordinært måltid vs. et hurtigt og nemt, men superlækkert måltid.

I takt med at måltidskasser er blevet mere og mere populære i de danske husstande, er der også kommet flere udbydere på markedet og de er blevet billigere. Hvad enten det handler om de daglige måltider, fest måltider, økologisk og vegetar / veganer måltider, så er der i dag ret mange tilbud til både store og små husstande.

Hvilke måltidskasser skal man så vælge?

I nedenstående tabel er de mest populære udbydere af måltidskasser samlet. Her er ligeledes listet eventuelle introduktionstilbud / rabatkoder, hvor man som ny kunde dermed kan prøve nogle billige måltidskasser af med rabat eller få nogle bonus varer med osv.

De angivet priser er den billigste pris pr. leverance/uge. Det er dog vidt forskelligt hvad kasserne indeholder/inkluderer afhængig af ens valg, så priserne er ikke sammenlignelige. Det interessante er dog, at i takt med den stigende konkurrence, er prisniveauet på måltidskasserne generelt nu på linje med supermarkedernes løssalgspriser for de enkelte råvarer.

Er du primært interesseret i økologiske og/eller vegetar/veganer måltidskasser, så har de fleste af udbyderne også sådanne valgmuligheder på programmet i dag.

Klik på “Prøv nu” knappen for at gå til de forskellige måltidskasse udbydere. Bemærk hvis deres forskellige intro tilbud / kampagner kræver indtastning af rabatkode (vises typisk i tabellen).

(Sammenligningen trækker indhold/priser fra de forskellige aktører og kan indeholde reklame. Der listes ikke nødvendigvis samtlige tilgængelige aktører/tilbud. Jeg er ikke associeret med de nævnte virksomheder)


Sammenlign mobilabonnementer!
Sammenlign mobilabonnementer!

Kommentarer til “Valg af bedste måltidskasser?!”


  1. Besvar

    Fin oversigt! Her i huset veksler vi lidt engang i mellem, og kører typisk også med 2 forskellige. Man kan som regel godt sammensætte, så man kun får til bestemte dage, og så fra en anden til weekend/fester osv.  2. Besvar

    God oversigt 🙂 Jeg kan virkelig anbefale Årstidernes. Da min datter gik fra at være kødspiser til at være vegetar fra den ene dag til den anden, bestilte vi Årstidernes veganske kasse (fordi opskrifterne i den lød mere lækre end den vegetariske kasse.) Og i løbet af 2 måneder gik hun fra vegetar til veganer fordi opskrifterne var så nemme og lækre 🙂  3. Besvar

    Vi har kastet os over Simple Feast og det er super lækkert og nemt. Før var det mere eller mindre de samme 8-10 retter vi lavede hver uge. Dejligt med ny inspiration


Besvar

 

Morgen.dk | IT-Support, E-handel, Markedsføring, Rådgivning & Test
©1996 - 2019 | Privatlivspolitik