Google Adwords handler ikke om at få flere besøgende…

Google Adwords er et fantastisk produkt til at markedsføre sig online og få de RIGTIGE besøgende i webshoppen og/eller på hjemmesiden – nemlig dem der bliver til kunder!

Det er dog et yderst komplekst værktøj som hurtigt bliver en pengemaskine uden den rette opsætning og ikke mindst kontinuerlige tilpasning/optimering. Det handler nemlig ikke nødvendigvis så meget om antal besøgende – men om konverteringer! Altså forholdet mellem dem der besøger dit site/shop og dem der rent faktisk bliver til betalende kunder.

Der er helt sikkert penge at spare…

Der findes mange virksomheder som tilbyder Google Adwords administration, men de lever typisk af at ligge provision oven i dine annonceringsudgifter eller et fast månedligt salær baseret på budget / kampagne størrelsen. Det er der som sådan ikke noget forkert i, men problemet er, at de ikke har nogen synderlig interesse i at holde dine omkostninger nede. Det vil blot påvirke deres indtjening negativt…

Kom igang nu og få 600,- i opstartstilskud fra GoogleGoogle Engage

Som Google AdWords Partner har jeg mange års erfaring med at rådgive, opsætte, optimere og drive Google AdWords, så du kan få det maksimale udbytte af dine annonce kroner. Om dit AdWords kampagne budget er 20,- eller 2.000,- om dagen er uden betydning, for jeg arbejder for DIG og kan både rådgive og/eller administrere DIN Adwords konto løbende. Dine annoncerings udgifter afregnes således også direkte mellem dig og Google AdWords uden nogen former for provision til mig.

Det er min erfaring, at kunder opnår en både billigere og mere effektiv annoncering ved at lade os administrere Google Adwords grundet den store kompleksitet. Kom i gang nu, og få kr. 600,- i kampagne tilskud fra Google, når du benytter os som partner.