Persondata- & Cookiepolitik

Persondata

For at kunne håndtere og besvare eventuelle henvendelser samt levere ydelser til dig registrerer Morgen.dk de oplysninger du selv giver os – herunder navn, adresse, tlf.nr. og e-mail og de ydelses-/varedata der vedrører dig. Vi videregiver eller -sælger ikke til tredjemand med henblik på dennes kommercielle virksomhed.

Når der skives kommentarer på bloggen, indsamles de data, som angives i kommentarformularen. Desuden benyttes IP-adresse og browserens user agent string til at beskytte mod spam indlæg. En anonymiseret streng (også kaldet et hash) oprettet ud fra din e-mailadresse benyttes til at hente og vise dit profilbillede, såfremt du benytter Gravatar tjenesten. Efter godkendelse, vil kommentarer og angivet navn være synligt for offentligheden. Angivet e-mail adresse vil ikke være synlig.

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark/EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på vores vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Jvf. bogføringsloven skal vi opbevare eventuelle regnskabsdata i minimum 5 år.

Tilmelding/afmelding af nyhedsbreve kan ske under de enkelte nyhedsbreve samt på siden ‘Nyhedsbreve‘.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, rettelser, sletning af persondata og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Cookies

Dette website anvender cookies for at huske dine indstillinger, statistik/trafikmåling, visning af relevant indhold og annoncer samt sitets tekniske funktionalitet.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i browseren for at kunne genkende enheden ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Ved at benytte dette website accepterer du brugen af cookies.

Afvisning & sletning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at i så fald kan der være funktioner og services, du ikke længere kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiderne kan registrere de valg, du foretager.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan ligeledes efterfølgende slettes. Dette vil dog bl.a. medføre at gemte logins, indstillinger o.lign på dine besøgte hjemmesider ligeledes forsvinder igen.Læs mere om sletning og blokering af cookies hos minecookies.org.

[gdpr_preferences text=”Privatlivsindstillinger”]

Senest opdateret: 22. maj 2018

Online PC Support
Via Internet Fjernsupport kan vi midlertidigt overtage styringen af din PC for hurtig, nem, sikker og billig afhjælpning.
Instruktioner:
- Kontakt os på tlf.: 77 34 40 50 for tid
- Åbn/Kør Fjernsupport modulet til højre
- Oplys os herefter blot de generede koder
- Vi kan herefter betjene PC'en som sad vi foran den.
Morgen.dk | IT-Support, E-handel, Markedsføring, Rådgivning & Test
©1996 - 2018 | Privatlivspolitik