Warning: session_name() [function.session-name]: Cannot change session name when session is active in /var/www/morgen.dk/public_html/wp/wp-content/themes/forte/functions.php on line 5
IT-Support, Office 365, E-handel, Marketing | Morgen.dk, Slagelse

Profil

Kim MorgenFra lokationen i Slagelse, Vestsjælland er der i mere end 15 år serviceret private og virksomheder med IT / Computer support, salg og rådgivning, markedsføringOnline handel, Sociale medier, hjemmeside løsninger samt forretningsudvikling og rådgivning/sparring.

Jeg har ligeledes været med i udvikling og drift af hjemmesider, webshops og virksomheder. Udviklet samt markedsført produkter, koncepter og varemærker samt arbejdet med outsourcing, produktion og import fra Asien (Kina, Hong Kong, Taiwan og Korea).

Med en så bred pallette af erfaring og arbejdsområder er jeg en stærk sparringspartner for mange selvstændige erhvervsdrivende.

logo_microsoftNogle kunder har igennem mange år benyttet mig som partner til diverse IT relateret opgaver, support og services. Nogle benytter mig som rådgiver og sparringspartner til udvikling og markedsføring af nye idéer, produkter og e-handelsløsninger o.lign. Andre benytter mig indenfor mange tværfaglige områder i den daglige virksomhedsdrift, virksomhedsudvikling eller blot som assistance i ny og næ efter behov.

Jeg har over 250 kvm IT værksted, produktion, lager og kontor faciliteter i Slagelse, Vestsjælland. Desuden tilbydes der grafisk design samt produktion af visuel kommunikation og reklame (f.eks. skilte, bil logo/reklame, facadebeklædning, butiksskilte, udstillinger o.lign.)

Jeg/vi er også klar til at hjælpe dig! – Uanset om det bare er en enkelt computer der driller eller du har andre projekter…

Priserne er yderst konkurrencedygtige, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak.

Med venlig hilsen
Kim Morgen

 

 

Morgen.dk | IT-Support, E-handel, Markedsføring, Rådgivning & Test
©1996 - 2019 | Privatlivspolitik