Profil

Kim MorgenFra lokationen i Slagelse, Vestsjælland er der i mere end 15 år serviceret private og virksomheder med IT / Computer support, salg og rådgivning, markedsføringOnline handel, Sociale medier, hjemmeside løsninger samt forretningsudvikling og rådgivning.

Jeg har ligeledes været med i udvikling og drift af hjemmesider, webshops og virksomheder. Udviklet samt markedsført produkter, koncepter og internationale varemærker samt arbejdet med outsourcing, produktion, test og import fra Asien (Kina, Hong Kong, Taiwan og Korea).

Med en så bred pallette af erfaring og arbejdsområder er jeg en stærk sparringspartner for mange selvstændige erhvervsdrivende.

logo_microsoftNogle kunder har igennem mange år primært brugt mig til IT relateret opgaver og service. Nogle bruger mig som sparringspartner til udvikling og markedsføring af nye idéer, produkter og e-handelsløsninger. Andre bruger mig aktivt indenfor stort set alle områder i deres egen virksomhedsdrift, endda på daglig basis.

Jeg har over 250 kvm computer værksted, produktion, kontor og lager faciliteter i Slagelse, Vestsjælland. Desuden er der grafisk design og produktion af visuel kommunikation til virksomheds profilering b.la. på skilte, biler, facader, udstillinger, print osv.

Jeg er også klar til at hjælpe dig! – Uanset om det bare er en enkelt computer der driller eller du har andre projekter…

Priserne er meget konkurrencedygtige, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak.

 

 

Online PC Support
Via Internet Fjernsupport kan vi midlertidigt overtage styringen af din PC for hurtig, nem, sikker og billig afhjælpning.
Instruktioner:
- Kontakt os på tlf.: 77 34 40 50 for tid
- Åbn/Kør Fjernsupport modulet til højre
- Oplys os herefter blot de generede koder
- Vi kan herefter betjene PC'en som sad vi foran den.
Morgen.dk | IT-Support, E-handel, Markedsføring, Rådgivning & Test
©1996 - 2017