Kim MorgenFra lokationen i Slagelse, Vestsjælland er der i mere end 25 år serviceret med IT / Computer support, salg og rådgivning, markedsføringOnline handel, Sociale medier, hjemmeside løsninger, jura, grafisk design, skilte & tryk samt forretningsudvikling og rådgivning/sparring.

Jeg har beskæftiget mig med rådgivning, udvikling og drift af hjemmesider, webshops og virksomheder. Udviklet samt markedsført produkter, varemærker og koncepter samt arbejdet med jura, outsourcing, produktion og import fra bl.a. Asien (Kina, Hong Kong & Taiwan).

Med en så bred pallette af erfaring og arbejdsområder er jeg en stærk sparringspartner for mange selvstændige erhvervsdrivende.

logo_microsoftNogle kunder har igennem mange år benyttet mig som partner til diverse IT relateret opgaver, support og services. Nogle benytter mig som rådgiver og sparringspartner til udvikling og markedsføring af nye idéer, produkter, e-handelsløsninger, jura, grafisk design o.lign. Andre benytter mig indenfor mange tværfaglige områder i den daglige virksomhedsdrift, virksomhedsudvikling eller blot som assistance i ny og næ efter behov.

Vi har over 200 kvm værksted, lager og kontor faciliteter i Slagelse, Vestsjælland. Desuden tilbydes der grafisk design samt produktion af visuel kommunikation og reklame (f.eks. skilte, bil logo/reklame, facadebeklædning, butiksskilte, udstillinger, tryksager, grafisk arbejde, o.lign.).

Jeg/vi er også klar til at hjælpe dig! – Uanset om det bare er en enkelt computer der driller eller du har andre projekter…

Priserne er yderst konkurrencedygtige, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak.

Med venlig hilsen
Kim Morgen