Profil

Kim MorgenFra lokationen i Slagelse, Vestsjælland er der i mere end 15 år serviceret private og virksomheder med IT / Computer support, salg og rådgivning, markedsføringOnline handel, Sociale medier, hjemmeside løsninger samt forretningsudvikling og rådgivning.

Jeg har ligeledes været med i udvikling og drift af hjemmesider, webshops og virksomheder. Udviklet samt markedsført produkter, koncepter og internationale varemærker samt arbejdet med outsourcing, produktion, test og import fra Asien (Kina, Hong Kong, Taiwan og Korea).

Med en så bred pallette af erfaring og arbejdsområder er jeg en stærk sparringspartner for mange selvstændige erhvervsdrivende.

logo_microsoftNogle kunder har igennem mange år brugt mig som partner til diverse IT relateret opgaver, support og services. Nogle benytter mig som sparringspartner til udvikling og markedsføring af nye idéer, produkter og e-handelsløsninger o.lign. Andre benytter mig indenfor mange tværfaglige områder i den daglige virksomhedsdrift, virksomhedsudvikling eller blot som assistance i ny og næ efter behov.

Jeg har over 250 kvm IT værksted, produktion, lager og kontor faciliteter i Slagelse, Vestsjælland. Desuden er der grafisk design og produktion af visuel kommunikation til virksomheds profilering b.la. på skilte, biler, facader, udstillinger, print osv.

Jeg/vi er også klar til at hjælpe dig! – Uanset om det bare er en enkelt computer der driller eller du har andre projekter…

Priserne er meget konkurrencedygtige, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak.

Med venlig hilsen
Kim Morgen

 

 

Online PC Support
Via Internet Fjernsupport kan vi midlertidigt overtage styringen af din PC for hurtig, nem, sikker og billig afhjælpning.
Instruktioner:
- Kontakt os på tlf.: 77 34 40 50 for tid
- Åbn/Kør Fjernsupport modulet til højre
- Oplys os herefter blot de generede koder
- Vi kan herefter betjene PC'en som sad vi foran den.
Morgen.dk | IT-Support, E-handel, Markedsføring, Rådgivning & Test
©1996 - 2017