Google Ads handler ikke om at få flere besøgende…

Google Ads (tidligere Google Adwords) er et fantastisk produkt til at markedsføre sig online og få de RIGTIGE besøgende i webshoppen og/eller på hjemmesiden – nemlig dem der bliver til kunder!

Google Ads / Google Shopping er dog et yderst komplekst værktøj som hurtigt bliver en pengemaskine uden den rette opsætning og ikke mindst kontinuerlige tilpasning/optimering. Det handler nemlig ikke nødvendigvis så meget om antal besøgende – men om konverteringer! Altså forholdet mellem dem der besøger dit site/shop og dem der rent faktisk bliver til betalende kunder.

Der er helt sikkert penge at spare…

Der findes mange virksomheder som tilbyder Google Ads administration, men de lever typisk af at ligge provision på dine annonceringsudgifter eller et månedligt salær baseret på kampagne størrelsen. Det er der som sådan ikke noget forkert i, men problemet er, at de ikke har nogen synderlig interesse i at holde dine omkostninger nede. Tværtimod – Det vil blot påvirke deres indtjening negativt…

Kom igang nu og få 600,- i opstartstilskud fra GoogleGoogle Engage

Som Google Ads Partner har jeg mange års erfaring med at rådgive, opsætte, optimere og drive Google Ads, så du kan få det maksimale udbytte af dine annonce kroner. Om dit AdWords kampagne budget er 50,- eller 2.000,- om dagen er grundlæggende uden betydning, for jeg arbejder for DIG og kan dermed både rådgive og/eller administrere DIN Google Ads konto løbende efter behov. Dine annoncerings udgifter afregnes således også direkte mellem dig og Google Ads uden nogen former for provision til mig.

Det er min erfaring, at kunder opnår en både billigere og mere effektiv annoncering i længden ved at lade os administrere Google Ads / Google Shopping grundet den store kompleksitet. Kom i gang nu, og få kampagne tilskud fra Google, når du benytter os som partner.