Man kan hurtigt købe sig fattig i hjemmeelektronik, computere, smartphones / iPhones og tablets / iPads osv., da der hele tiden kommer en konstant strøm af modeller. Man behøver dog ikke nødvendigvis altid at betale fuld butikspris. For det kan faktisk ofte gøres billigere – endda uden man mister fortrydelsesret og reklamationsret. Bliv klogere her:

Tip: Køb nye billige demovarer med fuld reklamationsret!

Der sælges i dag rigtig meget forbrugerelektronik via et hav af online forretninger samt de store fysiske elektronikkæder som Elgiganten, Power og Bilka osv. De har dog alle en fælles udfordring: De har generelt svært ved at sælge de varer hvor emballagen er lettere beskadiget, hvor emballagen har været brudt/åbnet af kunder eller personale, samt ikke mindst demovarer og evt. returvarer.

Da kunderne jo som udgangspunkt altid forventer at modtage uåbnet varer, har alle disse online forretninger og elektronikkæder jævnligt en konstant strøm af varer, som de ikke kan sælge til normalpris. De er samtidig heller ikke så interesseret i at oprette/liste disse produkter separat i shoppen, da der jo kun er én eller et par stykker på lager. Lister de disse varer billigere, så påvirker det ligeledes salget af varen til normalprisen.

Af denne grund er der opstået en niche branche, hvor forretningerne i stedet samler og afhænder disse demovarer via et andet forretningsled, så det dermed ikke skal påvirke deres normale forretning.

Dette kan dermed blive en god forretning for dig, hvis du kan leve med, at emballagen er lettere beskadiget / brudt. Demovare.dk er stedet hvor du finder alle disse produkter samlet. Det er jo af gode grunde ikke et fast sortiment, da det svinger hvad der er tilgængeligt. Der kan dog være ret mange penge og spare, og modsat brugt elektronik – så er der jo her tale om nye varer og dermed har man så stadig fuld fortrydelsesret og 2 års reklamationsret.

Der er som regel altid et pænt sortiment af billige bærbare computere og tablets. Så er du på jagt efter dette, så er der som regel gode penge at spare på Demovare.dk, hvis du kan leve med at emballagen måske ikke er helt intakt/ubrudt. Undertegnet har selv haft gode erfaringer med dette, og med en score på over 9/10 hos Trustpilot er der ihvertfald meget godt styr på dette koncept.

Demovare.dk kan du spare penge på elektronik som butikkerne ikke kan sælge grundet brudt / beskadiget emballage. Du får fortsat fuld fortrydelsesret og reklamationsret.

Tip: Køb brugt elektronik – med fuld fortrydelsesret og reklamationsret!

En anden måde at spare penge på ellers dyre mærkevare elektronik produkter er at købe brugt. Det giver selvfølgelig lidt sig selv, men også her kan man faktisk stille sig selv langt bedre med hensyn til kvaliteten og ikke mindst reklamationsret…

Elektronik går jo ofte i stykker, og bliver måske ombyttet indenfor reklamationsretten. Sekundært så skifter mange personer og sågar virksomheder deres computere, smartphones / iPhones, tablet / iPads osv ud konstant i takt med der hele tiden kommer nye modeller.

Så ligeledes her er der opstået en branche for at opkøbe og sælge sådanne produkter igen. Hos firmaer som Refurb.dk, itlagersalg.dk, Green Heroes og Preloved Electronics kan du købe lettere brugte samt istandsatte (refurbished) computere / MacBook, Smartphone / iPhone og tablets / iPad m.m., som primært kommer fra virksomheder.

Når du køber brugt f.eks. via Den blå Avis (dba.dk), så tager du en chance, da det er svært at vurdere produktets reelle tekniske stand og du hænger selv på det, hvis det ikke fungerer ordentligt eller står af efter købet. Køber man i stedet via steder som Green Heroes, itlagersalg.dk, Refurb.dk og Preloved Electronics får man altså her fortsat fortrydelsesret og reklamationsret ligesom på nye produkter.

Af samme årsag gennemgår alle produkterne her en omfattende test og evt. renoverings-process, så de dermed kan opfylde producentens krav for teknisk stand og reklamationsretten dermed kan opretholdes. Produkterne fremstår teknisk i god stand, man får fuld reklamationsret/garanti og fortrydelsesret, og så sparer man temmelig mange penge i forhold til nypriserne. Nemt og genialt koncept!

Køb billige brugte smartphones og computere m.m. hos Preloved Electronics, Green Heroes, Refurb.dk og itlagersalg.dk – uden at miste din fortrydelsesret og reklamationsret!

(Artiklen kan indeholde reklame for omtalte virksomheder. Jeg er ikke associeret med de omhandlende virksomheder)

Senest opdateret den 7. marts 2024