Søgemaskineoptimering (SEO)

google-adwords

Søgemaskineoptimering eller Search Engine Optimization (SEO) nævnes ofte i forbindelse med annoncering og Google AdWords, men har reelt ikke så meget med hinanden at gøre. Google AdWords og annoncering online i almindelighed er produkter, du køber dig til for at få kunder i butikken/webshoppen.

Søgemaskineoptimering (SEO) er de tiltag man selv (og andre) kan gøre for, at opnå en bedre placering på søgemaskinerne (f.eks. Google, bing!, Yahoo) når der søges. Jo højere placering og ikke mindst relevans – jo større er sandsynligheden for, at folk klikker sig ind på dit site.

SEO er lidt af en videnskab, og selvom der er en del retningslinjer man som minimum skal / bør følge i opbygningen af sin hjemmeside og webshop, så kan det være en lang vej mod toppen. Søgemaskinerne opererer nemlig også med et karaktersystem, hvor du belønnes og straffes efter, om der er mange andre der linker til dine sider, om de besøgende bliver længe på sitet, søgeord kvalitet/relevans osv. I senere tid har interaktionen på sociale medier som Facebook og Twitter også i stigende grad fået indflydelse på søgeresultaterne.

Jeg rådgiver og hjælper gerne med at søgemaskineoptimere din hjemmeside og/eller webshop. God synlighed på nettet giver flere og mere relevante besøgende uden at påføre yderligere omkostninger. Det er ganske enkelt dumt ikke at fokusere på dette, hvis man driver webshop/hjemmeside.

 

Online PC Support
Via Internet Fjernsupport kan vi midlertidigt overtage styringen af din PC for hurtig, nem, sikker og billig afhjælpning.
Instruktioner:
- Kontakt os på tlf.: 77 34 40 50 for tid
- Åbn/Kør Fjernsupport modulet til højre
- Oplys os herefter blot de generede koder
- Vi kan herefter betjene PC'en som sad vi foran den.
Download:
Fjernsupport
Morgen.dk | IT-Support, E-handel, Markedsføring, Rådgivning & Test
©1996 - 2019 | Privatlivspolitik