Markedsføring

Konceptet skal være i orden, ellers er det op ad bakke…

Vi har mange års erfaring med markedsføring af virksomheder, produkter, hjemmesider og webshops.

Markedsføring dækker bredt, men fokus er meget rettet omkring synlighed og branding, når vi taler online markedsføring. Det handler ikke kun om at få besøgende på hjemmesiden/shoppen, men om at få de rigtige besøgende – Dem som rent faktisk bliver til kunder.

Vi arbejder også med marketing i den fysiske verden, som kan være alt fra skilte, facade- og bilreklame til tryksager, emballage, merchandise og reklame osv.

Det hele starter dog med selve forretningskonceptet! Idégrundlaget skal være i orden, ellers er kampen næsten tabt på forhånd.

Typiske opgaver er:

  • Koncept og idé udvikling/sparring/rådgivning
  • Hjemmeside / webshop design
  • Goggle Adwords administration/optimering (Få opstart tilskud ved at benytte os)
  • Søgemaskine optimering (SEO)
  • PR og kampagner
  • Grafiske opgaver
  • Optimering og effektivisering (f.eks. outsourcing, logistik aftaler, automatisering)
  • Skilte, facadebeklædning, bilreklamer osv. (Egen produktion og montering)

Gør-det-selv er ikke nødvendigvis den billigste løsning…

Kontakt os og få en uforpligtende snak om dine udfordringer, idéer og behov. Det kan blive dyre lærepenge, at genopfinde den dybe tallerken selv! Sparring, ekspertise, erfaring og et godt partnerskab er altid vigtigt at trække på….


Markedsføring (eller marketing) er en bred betegnelse for alle de aktiviteter, en virksomhed kan foretage for at føre en idé, et produkt eller en serviceydelse sammen med aftagerne på et marked.

Betegnelsen dækker bl.a. over aktiviteter i forbindelse med produktplanlægning, markedsundersøgelse, produktudvikling, prisfastsættelse, distribution, markedsmodning, konkurrentanalyse, reklame, PR, emballage, tryksager, merchandise, kampagner, o.m.a.

Der findes mange definitioner af markedsføring måske fordi, at der fokuseres på bestemte situationer eller interessenter. Der opstår ofte også en vis begrebsforvirring, fordi markedsføring forveksles med reklame. Reklame er blot et af mange led i en markedsføringsproces og anvendes som regel først, når virksomheden har defineret sit produkt og sin målgruppe. Markedsføring beskæftiger sig også med situationer, hvor der endnu ikke eksisterer et produkt og/eller et marked.


Online PC Support
Via Internet Fjernsupport kan vi midlertidigt overtage styringen af din PC for hurtig, nem, sikker og billig afhjælpning.
Instruktioner:
- Kontakt os på tlf.: 77 34 40 50 for tid
- Åbn/Kør Fjernsupport modulet til højre
- Oplys os herefter blot de generede koder
- Vi kan herefter betjene PC'en som sad vi foran den.
Morgen.dk | IT-Support, E-handel, Markedsføring, Rådgivning & Test
©1996 - 2017