Relativt billigt at komme i gang, men kan hurtigt blive en dyr fornøjelse..

Mange drømmer om at etablere egen virksomhed med internethandel, og selvom det er relativt billigt at komme i gang, er det absolut ingen nem genvej til succes.

Selvom man får adgang til en kæmpe kundeskare, er der altså heller ikke langt til konkurrenterne. Unikke koncepter og snævre produktgrupper som kan have svært ved at være bæredygtige i den fysiske verden, kan pludselig være en suveræn forretning online.

Er der derimod mange andre der tilbyder samme produkter og ydelser som én selv, så skal der virkeligt arbejdes på konceptet, differentiering og markedsføringen. Ellers bliver det primære salgsargument hurtigt prisen – og online er du altid kun et klik fra én der er villig til at underbyde dig…

Rådgivning indenfor e-handel og etablering af webshop

Der findes mange der tilbyder webshop løsninger i dag, men typisk ligger deres force netop på salget og etableringen af selve shopsystemet! De er som sådan ligeglade med hvad du har tænkt dig at sælge/tilbyde og hvordan du reelt klarer det.

Jeg tilbyder uvildig rådgivning, sparring og ekspertise indenfor etablering af webshop, aftale forhandlinger, jura, privatlivspolitik, konceptudvikling, online markedsføring, søgemaskineoptimering (SEO), kunde segmentering og tilbyder også gerne, at supportere med driften og hvad der ellers kræves på vejen til succes.

Jeg er leverandør uafhængig, så jeg kræver ikke specielle shopsystemer, abonnementer og hosting aftaler osv. som grundlag for samarbejdet. Jeg har naturligvis igennem mange år opbygget erfaring og ekspertise med forskellige shopsystemer, hosting firmaer, betalingsgateways osv. som jeg naturligvis gerne anbefaler og supporterer.


Se udvalgte reference projekter fra vidt forskellige brancher:

www.chill-innovation.com
www.varmtvandfrasolen.dk
www.sikkerhedsstjernen.dk
www.bornholmskevarer.dk

Priseksempler på hjemmeside & webshop design:
– WordPress hjemmeside uden shop, med 5-10 undersider samt 1 time CMS oplæring typisk kr. 5000-8000,- +moms
– Prestashop webshop på dansk med evt. Shipmondo & Quickpay integration samt 2 timer oplæring typisk kr. 10.000 – 15.000,- +moms
(hjemmesider/webshops kræver et domænenavn samt webhotel hosting)