Grafisk design og skilte produktion

Vi laver forskellige former for grafisk arbejde (f.eks. logo, skilte, flyers, brevpapir, visitkort mv.) og har ligeledes in-house faciliteter til produktion af alle mulige former for folie baseret PVC/Alusandwich skilte, bilreklame / bil beklædning, tekster, logo, klistermærker / mærkater og facade beklædning m.m. Der tilbydes ligeledes UV print baseret skilte samt flag og bannertryk m.m.

Visuel Synlighed

Med mere end 30 års erfaring i den grafiske branche løser vi mange forskellige former for opgaver indenfor både fysisk og online markedsføring, herunder også design og drift af hjemmesider (WordPress) samt webshops (Prestashop).

Det kreative grafiske arbejde ligger til grund for den gode og effektive visuelle synlighed. Det er ofte de små detaljer, der bidrager til at et logo, en bilreklame, facade skilt og tekster sender det rette budskab og ikke mindst giver blikfang.

Folie tekster / skilte (skæreplotter)

Form/figur skåret tekster benyttes i bredt omfang til diverse skilte samt logo/tekster på biler og vinduer mv.
Folie byder på meget høj slidstyrke og er særdeles modstandsdygtig overfor sol, vind og regn.

Takket være egen in-house produktion kan vi hurtigt og billigt lave dine skilte og tekster samt producere og montere reklame/logo på biler og facader/vinduer mv.

UV Print i fuld farve

UV print er en populær og prisvenlig metode til at opnå fuld farve tryk og fotoprint på alle mulige medier, herunder på PVC- og Alusandwich plader til brug for skiltning, byggepladsskilte, bannere, (beach)flag mv.

Da her er tale om fuldfarve print, er mulighederne for design og udtryk nærmest uendeligt. Holdbarheden er i dag også ret god, men da der jo er tale om et tryk/print, er det naturligvis mere påvirkeligt overfor sol, vind og vejr end folie baseret skilte/tekster. Afhængig af udendørs eksponering overfor især sol og regn vil print gradvis fade ud gennem årene.

Laver vi dine grafiske design er UV print en oplagt metode til at overføre logo, billeder og budskaber på mange forskellige medier.