USB Powerbank – Oplad dine gadgets overalt!

Aldrig nok strøm, men sådan behøver det ikke være…

Du kender det sikkert; din smartphone eller anden bærbare gadget er ved at løbe tør for strøm, og der er ikke lige udsigt til en stik kontakt i nærheden. Alt moderne elektronik bruger strøm, og det er irriterende, altid at skulle planlægge sit forbrug minutløst og konstant holde høje med stikkontakter, når man er på farten. Nu er det dog blevet muligt at få et smart mobil USB batteri – også kaldet en USB PowerBank – så man altid kan have sit eget lille kraftværk med sig.

De eksterne USB batterier findes i mange størrelser, kapaciteter, designs og ikke mindst prisklasser. De oplader ikke blot iPhone, Android, Windows Phone telefoner og iPad/tablet computere – De fleste Power Banks kan også oplade og drive alle andre typer enheder som kan strømfødes igennem en USB port. Det kunne f.eks. være GPS, Bluetooth højttalere / mini højttalere, digital kamera, video kamera, spillekonsoller ( f.eks. Sony PSP), Bluetooth Headset osv.

Billige USB PowerBanks har falsk kapacitet og dårlig holdbarhed

Det absolut vigtigste element i et USB batteri er battericellerne indeni – og de er også de absolut dyreste komponenter. Det er desværre derfor også på dette område at producenterne sparer for at kunne sælge tilbyde en billig PowerBank.

Det er ret nemt for en producent at bruge billige og ringe celler, endda brugte og 2. sorterings celler – smide dem ind i et lækkert design og så kalde den for 10.000mAh, selvom de reelt kun har f.eks. 6.000mAh kapacitet. Ovenikøbet er de så ofte i så dårlig kvalitet, at de gradvist degraderes yderligere efter få ganges brug.

Det er så nemt at snyde med specifikationerne, så står der ikke en anerkendt producent bag, vil den “billige” powerbank hurtigt blive den dyreste i længden. En lille tommelfingerregel!

A-Grade Li-ion & Li-Polymer celler

Chill Innovation USB PowerBank

Chill Innovation USB PowerBank

Danske Chill Innovation laver PowerBanks i den bedre ende. Disse er udstyret med batteri celler af ret høj kvalitet, og det er sådan set den primære hemmelighed bag den markant bedre holdbarhed og kvalitet i forhold til hvad man ellers ser af billige PowerBanks på markedet, ikke mindst på de mange dealsites efterhånden. Desuden er der hos Chill brugt penge på et intelligent micro-chip baseret kredsløb, som ikke blot sørger for at strømmen udnyttes markant bedre, men også sørger for den bedst mulige sikkerhed. Billige Kina PowerBanks har stort set ingen sikkerhedsfunktioner og dette kombineret med billige celler, er ganske enkelt opskriften på en potentiel brandbombe.

Med et mere avanceret design og gode batteri celler, får man dermed også markedets bedste ydelse vs størrelse/vægt forhold i Chill Powerbanks, så dette kan være et pejlemærke for andre mærker. Støder man på andre USB Powerbanks med samme eller højere mAh angivelse i fysisk mindre og lettere designs, så bør alarm klokkerne derfor nok ringe! Der er nemlig relation imellem størrelse, vægt og kapacitet, så en smart lille PowerBank med relativ høj kapacitet, har højest sandsynligt falsk opgivet kapacitet. I billigere USB mobil batterier siver strømmen også gradvist ud af cellerne, så man ender op med et halvtomt batteri, når man endelig står og skal bruge den.

Man skal huske på, at der også bruges strøm på at konvertere/overføre strømmen i både PowerBank og modtager enheden (iPhone / iPad osv). Effektiviteten på gode Powerbanks som Chill’s ligger typisk på 85-90% (meget lavt energi / kapacitet spild). Her ligger de billigere PowerBanks typisk på omkring 60-80%, så en ret stor andel af den samlede batteri kapacitet går faktisk dermed blot tabt under overførslen.

En god USB PowerBank er uundværlig på farten, rejsen, festivalen, camping, hiking og alle andre steder, hvor man vil være sikker på, at have strøm nok! Det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra på et godt mærke, da gode batteri celler er dyre i sig selv. Billige Powerbanks er kun billige fordi de benytter billige celler, der ikke holder længe – og hvad er så lige meningen med at anskaffe sig en PowerBank?.

Du kan læse mere om valg af powerbank og kapacitet på Chill Innovation A/S hjemmeside.

Kunne du lide denne artikel? – Så give det til kende og/eller smid en kommentar:


style="display:block; text-align:center;"
data-ad-format="fluid"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-client="ca-pub-4046881939423412"
data-ad-slot="1791631773">


LED Pærer – Find de bedste, billige, rigtige i junglen! Valg af Internet udbyder
LED Pærer – Find de bedste, billige, rigtige i junglen!
Valg af Internet udbyder


Besvar

 

Online PC Support
Via Internet Fjernsupport kan vi midlertidigt overtage styringen af din PC for hurtig, nem, sikker og billig afhjælpning.
Instruktioner:
- Kontakt os på tlf.: 77 34 40 50 for tid
- Åbn/Kør Fjernsupport modulet til højre
- Oplys os herefter blot de generede koder
- Vi kan herefter betjene PC'en som sad vi foran den.
Morgen.dk | IT-Support, E-handel, Markedsføring, Rådgivning & Test
©1996 - 2017