Sammenlign mobilabonnementer!

Senest opdateret: 20. oktober 2018

Mere interesseret i et internet abonnement? Se prissammenligning af internet udbydere her!

Sammenligning af mobilabonnementer:

Her kan du sammenligne tilbud og finde det optimale/billigste mobilabonnement til dit behov.

Mobilpakke med tale/data eller basis abonnement

Har du en Smartphone, så er du formentlig også interesseret i internet adgang. Her vil det typisk bedst kunne betale sig at vælge en mobilpakke med taletid og mobildata inkluderet. Her skal du så vurdere dit behov for taletid og dataforbrug og ikke mindst om du også ønsker at kunne bruge af dette i EU (EU Roaming).

Er dit forbrug rimelig begrænset og/eller har du ikke det store behov for data (internet adgang), så kan du i stedet overveje et basis abonnement. Her betaler du blot for dit aktuelle forbrug, men vær opmærksom på at data kan være ret dyrt at bruge. Ligeledes vil udlandstelefoni også typisk være dyrt. Vælg alternativt blot en lille mobilpakke som f.eks. 1 times tale & 1Gb data til kr. 49,- fra Oister eller kr. 48,- hos GladMobil inkl. EU roaming.

Mobilabonnement med EU Roamning eller ej

Typisk er abonnementer uden EU roaming billigere, da taletid/data så ikke er inkluderet i udlandet. Her vil man så skulle betale alm. udlandstakst, og dette kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Der er dog sjældent lige så meget data inkluderet i undenlandsdelen, så man skal være obs på ikke at fyre det hele af på streaming af film/musik. Hos de fleste mobilselskaber kan man i dag ændre sin pakke løbende, så man kunne også blot vælge en mobilpakke til DK, og så huske at ændre til EU Roaming pakke, når man skal til udlandet. Har man behov for udenlands telefoni og data uden for EU, så er mobilselskabet 3 nok bedste bud i dag, da de har abonnementer med endnu flere lande inkluderet i deres mobilpakker.

Der findes utalige mobilabonnementer og mobilselskaber i dag, og det kan være svært at overskue de mange tilbud. Læs mere om valg af mobilabonnementer, mobilnetværk samt populære udbydere her!


Valg af mobilabonnement?!
Valg af mobilabonnement?!


Besvar

 

Online PC Support
Via Internet Fjernsupport kan vi midlertidigt overtage styringen af din PC for hurtig, nem, sikker og billig afhjælpning.
Instruktioner:
- Kontakt os på tlf.: 77 34 40 50 for tid
- Åbn/Kør Fjernsupport modulet til højre
- Oplys os herefter blot de generede koder
- Vi kan herefter betjene PC'en som sad vi foran den.
Download:
Fjernsupport
Morgen.dk | IT-Support, E-handel, Markedsføring, Rådgivning & Test
©1996 - 2018 | Privatlivspolitik