Mere interesseret i et internet abonnement? Se prissammenligning af internet abonnementer her!

Sammenligning af mobilabonnementer:

Her kan du sammenligne tilbud og finde det optimale/billigste mobilabonnement til dit behov.

Mobilpakke med tale/data eller basis abonnement

Har du en iPhone / Smartphone, så er du formentlig også interesseret i internet adgang. Her vil det typisk bedst kunne betale sig at vælge en mobilpakke med taletid og mobildata inkluderet. Her skal du så vurdere dit behov for taletid og dataforbrug og ikke mindst om du også ønsker at kunne bruge af dette i EU (EU Roaming).

Er dit forbrug rimelig begrænset og/eller har du ikke det store behov for data (internet adgang), så kan du i stedet overveje et basis abonnement. Her betaler du blot for dit aktuelle forbrug, men vær opmærksom på at data kan være ret dyrt at bruge. Ligeledes vil udlandstelefoni også typisk være dyrt. Vælg alternativt blot en lille mobilpakke med med 5 timer / 5Gb data fra Lebara til kun kr 19,-.

Mobilabonnement med EU Roamning eller ej

Typisk er abonnementer uden EU roaming billigere, da taletid/data så ikke er inkluderet i udlandet. Her vil man så skulle betale alm. udlandstakst, og dette kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Der er dog sjældent lige så meget data inkluderet i undenlandsdelen, så man skal være obs på ikke at fyre det hele af på streaming af film/musik. Hos de fleste mobilselskaber kan man i dag ændre sin pakke løbende, så man kunne også blot vælge en mobilpakke til DK, og så huske at ændre til EU Roaming pakke, når man skal til udlandet. Har man behov for udenlands telefoni og data uden for EU, så er mobilselskabet 3 nok bedste bud i dag, da de har abonnementer med endnu flere lande inkluderet i deres mobilpakker.

Der findes i dag utalige mobilabonnementer og mobilselskaber, og det kan være svært at overskue de mange tilbud. Læs mere om valg af mobilabonnementer, mobilnetværk samt populære udbydere her!

(Sammenligningen kan indeholde reklame, og indeholder ikke nødvendigvis alle aktører/tilbud på markedet)

Senest opdateret den 15. december 2022